مواد لازم براي تهيه : 
  
 کره يا مارگارين : يک فنجان ، نرم شده 
 پودر شکر : دو سوم پيمانه 
 پودر وانيل : يک چهارم قاشق چايخوري 
 آرد : 2 فنجان 
 رنگ هاي مختلف خوراکي : به ميزان دلخواه 
 شکر : 4 قاشق غذا خوري  
طرز تهيه :
  
 فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد ( 350 درجه فارنهايت ) گرم کنيد . در کاسه ي بزرگي کره ، پودر شکر و وانيل را با درجه متوسط همزن برقي يا با قاشق بزنيد تا مواد مخلوط شوند . آرد را اضافه کرده و مواد را خوب به هم بزنيد . خمير تهيه شده را به تعداد رنگهاي مورد نظرتان به قسمت هاي مساوي تقسيم کرده و هر تکه خمير را به صورت جداگانه در کاسه اي با يکي از رنگ هاي مخلوط و به رنگ مورد نظرتان در آوريد . مجدداً هر خمير رنگي را به دو قسمت مساوي تقسيم کرده و هر يک از قسمت ها را به صورت جداگانه بر روي سطح آرد پاشي شده لوله کنيد تا خميرها به صورت طناب هايي به بلندي 30 سانتي متر در آيند . به اين ترتيب ، دو سري خمير لوله اي شکل از همه رنگ ها خواهيم داشت . حالا همه خميرهاي لوله اي رنگي را مانند طناب به هم بپيچيد و اين کار را براي هر سري ازخميرها به صورت جداگانه انجام د هيد . به اين ترتيب دو عدد طناب رنگارنگ خواهيم داشت . از طناب هاي خميري رنگارنگ ، با چاقو تکه هايي به ضخامت يک و نيم سانتي متر ( به صورت حلقه حلقه ) ببريد و هر يک از آن ها را بدون اين که ورز د هيد به صورت يک توپ کوچک درآوريد و با فاصله ي 3 سانتي متر از يکديگر در سيني فر چرب شده اي بچينيد . شکر را در يک پيش دستي ريخته و ته يک ليوان ته صاف را چرب کنيد . ته ليوان را در شکر زده و بر روي هر يک از شيريني هاي توپي فشار د هيد تا شيريني ها پهن شده و به ضخامت نيم سانتي متر برسند . سيني فر را به مدت 7 تا 9 دقيقه يا تا زماني که شيريني ها تقريباً سفت شوند در فر قرار د هيد . بعد ازخارج کرد ن از فر شيريني ها را در سيني خنک کرده و بعد از سيني خارج کنيد .  
نکته : 
  
 1 ـ اين دستور 340 گرم کربوهيدرات ، 30 گرم پروتئين ، 200 گرم چربي ، و 3280 کيلو کالري انرژي دارد . 
 2 ـ در صورت استفاده از رنگ هاي غذايي خميري به جاي رنگ هاي غذايي مايع ، بايد مقدار بسيار کمتري از آن ها را استفاده کنيد زيرا رنگ هاي خميري قوي تر و پررنگ تر هستند . 
 3ـ پس از بريد ن تکه هاي يک و نيم سانتي متري از خمير رنگارنگ به هيچ وجه آن ها را ورز ند هيد زيرا رنگ هاي آن ها با هم ترکيب شده و ديگر حالت مرمري نخواهند داشت . 
 4 ـ ميزان ملايم يا پررنگ بود ن رنگ هاي شيريني ها کاملاً به سليقه شما بستگي دارد . 
 5 ـ با اين مقدار مواد تقريباً 48 عدد شيريني تهيه مي شود .  

 منبع:هنر آشپزي شماره 66