مواد لازم يک رول خمير پاي ( 6 تا 8 نفر ) :
  
 آرد قوي 200 گرم 
 شکر : يک قاشق غذا خوري 
 نمک : يک چهارم قاشق چايخوري 
 کره ي سرد : 125 گرم ، ريز خرد شده 
 آب خيلي خنک : 5 تا 7 قاشق غذا خوري  
مواد داخل گاليته : 
  
 آناناس رسيده : يک عدد ( تقريبا 8 حلقه ي 6 ميلي متري ) 
 شکر قهوه : 3 الي 4 قاشق غذا خوري 
 کره سرد : 15 گرم 
 بستني وانيلي : به ميزان لازم جهت سرو  
طرز تهيه :
  
 آرد ، شکر و نمک رامخلوط کرده و کره سرد را اضافه و با چنگال به خور آرد د هيد تا مانند اماج ( خرده نان ) يا دانه ارزن شود . آب خنک رانيز کم کم اضافه کنيد تاخميرجمع شود . خمير را به روي ميز کار انتقال داده و کمي ورز د هيد سپس و با وردنه به قطر 30 سانتي متر باز کنيد و به داخل قالب پاي 25 سانتي متري انتقال د هيد . آناناس ها را به صورت حلقه روي خمير چيده و روي آن ها شکر قهوه اي بپاشيد و کره سرد را به اندازه نخود خرد کرده و درجاهاي مختلف روي آناناس قرار د هيد سپس اطراف خمير را روي آناناس هابرگردانيد به طوري که 3 الي 4 سانت روي آناناس ها را از اطراف بپوشاند . پاي را به مدت 30 دقيقه داخل يخچال استراحت د هيد تا خمير فرم بگيرد . سپس در فر از قبل گرم شده با د ماي 200 درجه سانتي گراد در طبقه پايين فر ، به مدت 40 الي 50 دقيقه يا تا زماني که آناناس ها نرم و پاي طلايي رنگ شود قرار د هيد . پس از خارج کرد ن پاي از فر به مدت 2 ساعت صبر کنيد تا خنک شود سپس با بستني وانيلي سرو کنيد .  
نکته :
  
 1 ـ اين دستور 285 گرم کربوهيدرات ، 20 گرم پروتئين ، 140 گرم چربي و 2480 کيلو کالري انرژي درد . 
 2 ـ براي به دست آورد ن خمير با کيفيت ،همه مواد اوليه بايد خنک باشند . از منتقل کرد ن حرارت دست به خمير خود داري کنيد تا خمير به روغن نيفتد . دقت کنيد مقدار آب ذ کر شده تقريبي است و آب بايد بتدريج و در حدي اضافه شود که خمير جمع و منسجم شود و به دست نچسبد . 
 3 ـ براي تشخيص آناناس رسيده ، از برگ هاي آن بکنيد اگر راحت کنده شد آناناس رسيده است . 
 4 ـ در صورت نگهداري در يخچال ، براي سرو بايد دوباره داخل فر برود تا خمير دوباره ترد شود . 
 5 ـ به آرد حاصل از گند م سخت ، آرد قوي و به آرد حاصل از گند م نرم ، آرد ضعيف مي گويند . ضمناً نسبت پروتئين به نشاسته در آرد قوي بيشتر از اين نسبت در آرد ضعيف مي باشد . / زهرا خورسند  

 منبع:هنر آشپزي شماره 66