دانستني هايي درباره تهيه املت
	 
				 
				
					
	
		
				
					
						
         -(11 نفر) 
					 | 
				 
				
					
						
                                
                                    
                                        
                                        
                                            دانستني هايي درباره تهيه املت 
                                            
                                                بازدید
                                                1316
                                             
                                            
                                            
                                                گروه:
											دنياي فن آوري
                                             
                                         
                                     
                                    
                                            از موارد ذيل مي توان در مايه اصلي املت استفاده كرد يا مايه مياني آن را تهيه و وسط املت قرار داد و املت را با روش هاي مختلف و به صورت هاي مختلف پيچيد و سرو كرد.  1ـ املت قارچ: به ازاي هر عدد تخم مرغ 15 گرم قارچ تفت داده شده را به مايه املت اضافه كرده سپس املت را تهيه كنيد.  2ـ املت سبزي: به مقدار لازم جعفري و ترخان يا ريحان خرد كره را به مايه تخم مرغ اضافه كرده و املت را تهيه كنيد.  3ـ به ازاي هر عدد تخم مرغ، يك قاشق چايخوري سس مايونز و مقداري جعفري خرد شده را به مايه تخم مرغ اضافه كرده و املت را تهيه كنيد.  4ـ املت پارمانتير: مقداري سيب زميني نگيني سرخ شده را به مايه تخم مرغ اضافه كنيد و املت را تهيه كنيد.  5ـ املت پياز: به مقدار لازم پياز تفت داده شده را همراه با ريحان خرد شده به مايه تخم مرغ اضافه و املت تهيه كنيد.  6ـ املت فرانسوي: يك قاشق سوپخوري جعفري و تره ريز خرد شده را به مايه اصلي املت ساده اضافه كنيد سپس با سيب زميني پخته تفت داده شده پوشش دهيد.  7ـ املت جوان: پياز، كرفس، زنجبيل تازه و ميگوي تفت داده شده با گشنيز را براي ميان املت استفاده كنيد و اين املت را براي جوانان تهيه كنيد.  8ـ املت اسپانيولي: مي توانيد از ژامبون، پياز، فلفل دلمه اي سبز و قرمز، سير و سيب زميني و كمي خامه يا از گوجه فرنگي، فلفل دلمه اي الوان، قارچ و سبزي معطر استفاده نماييد.  9ـ املت مرغ: از سينه يا فيله مرغ تفت داده شده همراه با پياز و سبزي معطر و گوجه فرنگي استفاده كنيد.  10ـ املت كاهو: به مقدار لازم كاهوي ريز خرد شده را با كمي كره تفت داده سپس به مايه تخم مرغ اضافه كنيد و املت كاهو را تهيه كنيد.  11ـ املت مارچوبه: به ازاي هر تخم مرغ 15 گرم مارچوبه نيم پز شده و خرد شده را به مايه تخم مرغ اضافه و املت را تهيه كنيد.  12ـ قارچ، گوجه فرنگي، پياز حلقه شده و فلفل دلمه اي را تفت داده و تخم مرغ را در جاهاي مختلف آن بشكنيد و پنير موتزارلاي رنده شده را هم روي آن بپاشيد و با در بسته طبخ نماييد.  13ـ مايه هاي پخته شده انواع سس پاستا را ميان املت ساده پخته شده قرار دهيد و سپس آن را تا بزنيد و به بشقاب سرو منتقل كنيد و با يك برگ سبز سرو نماييد.  14ـ املت خامه: در آخر كار كمي خامه روي املت بريزيد و املت را سرو نماييد.  15ـ املت فانتزي « به ازاي هر عدد تخم مرغ، يك قاشق سوپخوري نان سفيد نگيني خرد شده تفت داده شده را به مايه تخم مرغ (تخم مرغ زده شده ) اضافه كنيد و بلافاصله اين مايه را در تابه اي كه محتوي روغن مايع و كره داغ شده است بريزيد و املت را تهيه كنيد.  16ـ املت آناناس: آناناس را خرد كرده و با كره (به مقدار لازم) تفت دهيد سپس در مايه املت بريزيد و املت را تهيه كنيد و با سس آناناس سرو نماييد.  17ـ املت آلبالو: آلبالو را به مقدار لازم شسته و هسته آن را خارج كنيد و با شكر و كره (به مقدار لازم) تفت دهيد سپس اين مايه را در مايه املت بريزيد و املت را تهيه كنيد سپس با محلول باقيمانده از آلبالو آن را سرو كنيد.  18ـ ادويه هاي مورد استفاده در املت ها:  پودر تخم گشنيز، پودر فلفل بهار، پودر كاري، جوز بوياي رنده شده، پودر زيره پاپريكا.  19ـ سبزيجات خشك شده مورد استفاده در املت ها:  رزماري، آويشن، برگ كرفس، ريحان بنفش.  منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71
                                     
                                 
							
					 | 
				 
				
					| 
						
 
 
	
	
 
					 | 
				 
			
	 
	
				 
	
			 
				
			 |