مواد لازم:
  
 150 گرم آرد
 100 گرم کره
 50 گرم پودر نارگيل
 30 گرم پودر قند
 يک سوم قاشق چاي خوري وانيل
 دو عدد تخم مرغ 

 طرز تهيه:
  
 1-پودر قند و کره را با هم مخلوط کرده ، با هم زن بزنيد تا سفيد و يکدست شود.
 2-تخم مرغ را به مواد افزوده و خوب بزنيد.
 3-وانيل را اضافه کنيد.
 4-آرد را آرام آرام به مواد افزوده و هم بزنيد تا يک دست شود.
 5-پودر نارگيل را به مواد اضافه کنيد.
 6-از مواد گلوله هايي درست کرده و داخل سيني چرب شده بچينيد. با استفاده از قاشق سطح آن ها را صاف کنيد.
 7-سيني فر را به مدت 15 دقيقه با حرارت 170 درجه سانتي گراد داخل فر قرار دهيد. 
نکته هاي طلايي
  
 -اگر حرارت فر شما زياد است، لازم است جهت جلوگيري از سوختن شيريني، حرارت را کم کنيد.
 -در صورت تمايل بعد از چيدن شيريني داخل سيني، مقداري پودر نارگيل روي آن بپاشيد و بعد داخل فر قرار دهيد. 
منبع: نشريه تغذيه و سلامتي 83