مواد لازم براي حدود 24عدد:
 مواد لازم براي تهيه ي خمير تارتلت:
 کره نرم شده : 180گرم
 پنير خامه اي : 85گرم
 آرد: 210 گرم
 مواد مياني:
 تخم مرغ: 3عدد
 شکر دانه ريز: 220گرم
 پودر بادام: 230 گرم
 آب پرتقال: 3 قاشق سوپخوري
 خامه: 3 قاشق سوپخوري
 آرد: 2 قاشق سوپخوري
 وانيلين: يک چهارم قاشق چايخوري
 پوست پرتقال رنده کرده (درصورت دلخواه): 1قاشق چايخوري
 بادام پرک (براي تزئين): به ميزان لازم 

 روش تهيه:
 ابتدا پنيرخامه اي وکره ي نرم را با همزن بزنيد تا يکدست شود آرد را افزوده و مخلوط کنيد تا خمير نرمي به دست آيد. خمير را داخل نايلون قرار دهيد. وبه مدت 15 دقيقه داخل يخچال بگذاريد. سپس ازخميرگلوله هائي به اندازه ي گردو به وزن حدوداً 12 گرم درست کنيد وداخل قالب کوچک مافين چرب کرده بازکنيد- قالب نچسب، نياز به چرب کردن ندارد- وداخل آن را مواد مياني پرکنيد وبادام پرک بپاشيد. ابتدا به مدت 10 دقيقه درفرگرم شده با دماي 200 درجه ي سانتي گراد قرار دهيد. بعد دماي فر را به 180 درجه برسانيد و پس از 10 دقيقه ي ديگر سيني را خارج نمائيد. کمي که سرد شد، روي تارتلت عسل گرم را با قلم مو بماليد.  
روش تهيه مواد مياني:
 ابتدا تخم مرغ ها را با همزن بزنيد. آن گاه بقيه ي مواد را به آن بيفزائيد وبه خوبي مخلوط کنيد. 
منبع: نشريه آشپزباشي، شماره 50.