جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


نوعي ادويه پلو
-(7 نفر) 
نوعي ادويه پلو
بازدید 1095
گروه: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

ادويه مخلوط/يک قاشق غذاخوري
زرشک/2قاشق غذاخوري
خلال بادام/يک قاشق غذاخوري
روغن/به ميزان لازم
برنج/2پيمانه
مواد لازم براي تهيه مرغ:
مرغ يا گوشت/300گرم
پياز/يک عدد، خرد شده
آب/ به ميزان لازم
نمک و فلفل/ به مقدار لازم
محلول زعفران/يک چهارم قاشق مرباخوري

طرز تهيه :
 

مواد ذکرشده براي تهيه ادويه را با هم مخلوط نموده و آسياب کنيد تا مثل آرد نرم شوند. ادويه مخلوط حاصل بسيار خوش عطر و طعم است. برنج خيس کرده را آبکش نموده و کف قابلمه روغن ريخته، نيمي از برنج آبکش شده را درآن ريخته و روي برنج ادويه بپاشيد. به همين ترتيب لابه لا برنج و ادويه بريزيد تا برنج تمام شود و برنج را دم کنيد. در صورت تمايل مي توانيد مرغ يا گوشت را هم لابه لاي پلو قرار داده و دم کنيد. براي تهيه مرغ، آن را با روغن و پيازخرد شده و نمک، فلفل و محلول زعفران بپزيد. زرشک و بادام خلال شده را با کمي روغن به طور جداگانه تفت دهيد تا براق شود. درآخر هنگام کشيدن غذا، مرغ يا گوشت را روي پلو قرارداده و آن را با زرشک و خلال بادام تزيين کنيد.
نکته :
1ـ اين دستور 315گرم کربوهيدرات،80گرم پروتئين، 135گرم چربي، و2795کيلوکالري انرژي دارد.
2ـ ادويه مخلوط شامل زيره، پودرگل سرخ، هل، دارچين و زعفران ازهرکدام به مقدار دلخواه مي باشد .

منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 73
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس