شير:1ليتر(4ليوان معمولي)
زرده تخم مرغ :8 عدد
وانيل:1قاشق چايخوري
خامه:200گرم(1ليوان معمولي)
شکر:200گرم
شربت آلبالوو کارامل به مقدار کم براي تزيين
طرز تهيه:
زرده تخم مرغ را با شکر و وانيل مخلوط کرده هم مي زنيم تا کاملا سفيدوسفت و کشدار شود. شير را مي جوشانيم و کم کم روي زرده ريخته هم مي زنيم .دوباره شير وزرده را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم و مرتب هم مي زنيم .کافي است فقط داغ شود ولي نجوشد ،بعد مايه را مي گذاريم سرد شود . خامه را با آن مخلوط مي کنيم ودر ظرف مناسبي ريخته،درجا يخي يا فريزر قرار مي دهيم در مدت 4تا5ساعت دوسه بار آن را هم مي زنيم تا بستني بسته شود ولي يخ نزند.با قاشق مخصوص گرد و مدور گلوله هايي از بستني را درظرف بستني خوري قرار مي دهيم و کمي شربت کارامل يا شربت آلبالو روي آن مي ريزيم .مي توانيم 50 گرم از خامه را با دو قاشق پودر قند مخلوط کرده هم بزنيم تا سفت شده ، فرم بگيرد وخامه را در قيف ريخته ، اطراف بستني را با خامه تزيين مي نماييم.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س